Kutya:nekem van 1 nagykutyám és egy kicsi,a kicsivel kijön (az egyik videóban ők is láthatók)a naggyal csak akkor nem ha az eszik vagy örzi az almáját .

-Egyszer volt is egy eset mikor Csimpi (nevezzük nevén a nagykutyát) megharapta a töfit és neki lett két hősi hege ami már nem is látszik úgyhogy ez nem sokáig tartott:

De azt még hozzátenném hogy nagyobb testű kutyák (pl:berni pásztor,medveölő stb...) nagyobb kárt okozhatnak benne ezért ezt nem nagyon ajánlom.

Macska:-előszöris kiscica: ők most még nagyon kicsik de annyira már nagyok hogy kijöjjenek a dobozbol nemrég az eggyik kijött és töfi odament hozzá megszagolta és semmit nem csinált csak a kiscica ijedt meg kicsit .

-egy másik történet : mivel én szoktam őt sétáltatni egyszer átvittem a mamámhoz és ott is vannak kiscicák a töfi odament az eggyikhez és az meg ráfujt, és ő szerintem jobban megiedt mint a kiscica.

nagy macskák: velük (2) aztán semmi baj nincs annyira hogy az egyik a "legjobb barátja" vele nagyon sokat vannak eggyütt a cica még néha rajt is alszik   :)

Kisebb állatok:

Vadászgörény: hát hozzá még nem mertem odaengedni mert ő azért nagyot tud harapni de abban biztos vagyok hogy nagy kár nem tudna benne tenni. (de én azért óvatos vagyok)

Csincsilla:vele sincs baj mert ha még töfi akarná is őt bántani nem tudná mert elmenekül

(vannak még nyuszik és halak meg teknős béka de hozzájuk nem fér oda)

Igazából szerintem ő nem olyan mint a rendes malacok vagy a vaddisznó ő nem megy neki semminek mert sokkal jobban fél a hirtelen mozdulatoktól.

Mert pont most nézem a TV-ben hogy 1 malac embert ölt,  na a törpemalacok biztos nem tesznek iet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! felkiáltójel,felkiáltójel!!!!!!!!!!!!!!!

 

Na kb. ennyi  remélem tudtam segíteni