Igen most rosszra kell gondolni de nem arra hogy töffenet meghalt vagy megölt valakit hanem hogy önhibáján kívül egy KIS sebet ejtett rajtam.


Hogy-hogy történt az eset:
Egyik nap este az egyik cica véletlen a konyhában maradt és pofátlan módon felment az asztalra és levett egy zacskót amiben valamilyen ennivaló volt nem tudom pontosan hogy  mi… na és ezt a kaját akarta megenni Töffenet amit gondolom nem tudott kivenni a zacskóból ezért zacskóstól akarta megenni.
Én úgy jövök a képbe hogy bent ülök a szobában és hallom hogy valaki a zacskóval zörög először nem jöttem ki mert azt hittem valaki más az de aztán gyanúsnak tűnt hogy olyan sokáig zörgött és kijöttem és Töfi volt de már  háromnegyedik a szájában volt a zacsi  és úgy gondoltam hogy közbe kell lépnem (még szép) és közbe is léptem. Először nem tudtam ki venni a szájából mert nem engedte és ezután szétnyitottam a száját és kihúztam a már félig lenyelt zacskót…..A  seb pedig úgy keletkezett hogy mikor kinyitottam a száját az ujjam beleakadt a fogába és amikor kihúztam a zacskót a foga  felsértette a kezem …


Azóta már kezd begyógyulni de  mint mondtam ez nem a Töfi hibája hiszen  ha egyszer ott a kaja a szeme előtt mért hagyná ott ??


Tanulság: NE HGYJUK BENT A CICÁT A HÁZBAN ÉS NE HAGYUNK ELŐ SEMMIFÉLE ÉTELT ILLETVE ZACSKÓT  VAGY AKÁRMIT IS AMIT A MALACKA MEG TUD ENNI RÁADÁSUL MÉG AZ ILLATA IS OLYAN HOGY TETSSZEN NEKI :D(Mert nálunk is már nem egyszer nézte meg a Töfi hogy mi van a szemetesben) :D