Mostanában sokat gondolkozom, azon hogy Töfinek kéne egy társ. Elsősorban természetesen lány törpemalacra gondoltam, de akár még kiskutya is szóba jöhet. Kutyák közül eddig a Westie és a Francia Bulldog került szóba, nagytesrű kutyára nem is gondoltam még, de nem is szeretnék, mert ugye annak nagyobbak az igényei meg amúgy is van már egy. Igazából én is szeretném, de legfőképp Töfinek szeretném társnak, mivel igencsak sokat van egyedül szegénykém, a nagykutyával meg nincs valami jóban és ezért unatkozik. Vannak még ugye a macskák, dehát egy macska meg egy malac?! :) Mikor én itthon vagyok természetesen sokat vagyok vele, félreértés ne essék.

Tehát térjünk vissza a malacra. Ha malacot vennék, akkor ugye az odakint aludna Töfivel (egyébként csináltam képeket a Töfi "lakásáról", de nincs meg az adatkábelem, úgyhogy azt majd egy másik bejegyzésben) és ezt neki is meg kéne szokni, ami ugye nem egy könnyű dolog lenne, hiszen melyik állat örülne, ha hirtelen betennénk mellé egy vadidegen állatot, de szerintem az emberek is így vannak vele. Meg nem csak nem örülne de megenné a féltékenység, tehát nem tudom mi lesz. Bár valószínüleg míg össze nem szokna, addig a kismalac is idebent aludna.

A kutyus meg egyértelműen idebent aludna és lakna is, tehát vele lenne idő összeszokni, míg a malac ugye hamar megnő akkorára, hogy ne maradhasson idebent.

Ha valakinek nem ugrana be a két kutyus, akkor itt van róluk egy kép:(Francia Bulldog)

(Westie)