Baba, Baby - Bézs Vadászgörény, nagyon játékos és aranyos. Sokan írtóznak a görényektől nem tudom miért, én Babyban egy aranyos kisállatot ismertem meg! Mint minden görénynek, természetesen neki is meg van a szaga, ami, valljuk be nem valami kellemes, de ezt az aranyossága kárpótolja. :)

2010 Április 25.-e óta lakik nálunk, előtte is volt egy (Soti), később róla is lesz szó! Jelenleg a Nagymamámnál lakik.

 

Sotkovics Alfonz, Soti - Szintén Vadászgörény (vadas), szinte ugyan az, mint Babynál, de talán ő nem volt olyan agresszív játékos, mint Baba. Ettől eltekintve, természetesen ő isjátékos és aranyos volt, ezért inkább nem is részletezem :)

2007 Tavaszán került hozzánk, majd sajnos 2010-ben eltűnt, megszökött, mert volt olyan okos, hogy ki tudta nyitni a ketrecének az ajtaját.

 

Barbi - Palotapincsi, úgy találtuk hazajövet valahonnan (már nem emlékszem pontosan, de messze tőlünk) futott az út szélén, három vagy négy autó megállt, hogy felvegye, de hozzánk jött oda. Már akkor is 3-4 éves lehetett.

Aranyos volt és "fiatalabb" korában játékos :)

Az év elején távozott közülünk :/ Nagyon beteg volt és öreg 11 éves körül lehetett.

 

Béla - Ékszerteknős, igazából róla nem tudok sokat mondani csak, hogy lényegében aranyos volt elúszkált az akváriumjában, nyáron a tavában néha kivettem sétálni, meg megkefélni (fogkevével megmosni).

A Nyáron megszökött a tavából, egyszer már megkísérelte, akkor a szomszédig jutott, aki megtalálta és visszahozta, de sajnos most ez nem így történt

 

Gyula - Házinyúl, húsvétra kaptam, még kisnyuszi volt, eleinte idebent lakott, sokat ugrándozott a nappaliban. Aztán felnőtt és kikerült a fészerbe a ketrecébe. LÁNY VOLT, bár Gyula volt a neve. Megszült, elsőnek nem tudta megtartani a kicsiket (inkább nem írom le mi történt), de másodjára szép nagy, egészséges nyuszikat nevelt. :)

2009-ben itthagyott minket, öreg volt

 

Mandula - Törpenyúl, Pécsi nyuszi, a vásárban megláttam a 4 testvérével együtt (2 fehér 2 fekete), ő volt a legszebb, egyből beleszerettem és muszáj volt elhoznom :) Ő is egy darabig idebent lakott, aztán "megnőtt" és kikerült ő is a nyusziketrecbe, azóta is ott éli nyuszis életét :)

Zsófi - Perzsa cica, a szomszédból költözött át hozzánk, itt kapott enni... Aranyos és gyönyörű cica volt, aztán ő is eltűnt, ellopták vagy megfujtotta valami. :S

Persze számtalan állatunk volt és van is, de szerintem már ez is sok :)