Mostanában nagyon sokan írtok, hogy hol vettem Töfit vagy hol lehet törpemalacot venni, mivel egy kis közöm van VV Zizihez ezt a hirdetést tudom ajánlani:

Amerikai( sinclair ,minnesotai) törpedisznók  ( belga hobbyváltozat) eladók - oltva vihetők-  a KANGA tenyészetből.Fehér alapon fekete és arany alapon fekete foltosak.A médiákból ismert VV Zizi és Süti malac testvérei és unokatestvérei.

Ár :  30.000 ft.

Ne higgyen  nem létező méretekben . 30-40 kg alatti kifejlett törpedisznó nem létezik! Összehasonlításul egy kifejlett hússertés akár 400-500 kg is lehet. Kérem nézze meg a felnőtt állatokat /a képeken is/ mindig mielőtt döntene. A kifejlett (4 éves ) törpe disznó kb térdig ér mint egy angol bulldog.  Ha a gazda túleteti még valamivel nagyobb is lehet.Mindazonáltal ez a legkisebb törpedisznó fajta. Sosem fekete!Mindig foltos. Az intelligenciája fantasztikus. Már választáskor 4 éves gyerek szintjén van.Az egyik legszerethetőbb állat a világon!

Szobamalacként is csak kertes házban szabad tartani! / Kert nélküli lakásba az állatka érdekében sajnos nem eladó./ Nyugodtan meg lehet nézni élőben annak is aki még csak gondolkodik a vásárláson, vagy csak látni szeretné őket.

Majosháza, dél Pest megye

Tel: 06304678150

kangapig@gmail.com

Forrás: http://majoshaza.olx.hu/amerikai-minnesotai-torpemalac-iid-355906666

EZEK A MALACOK NEM OLYAN, MINT TÖFI

Egyébként semmi érdekes, Töfi szőrét kammillateával kenegetem és ez segít, szerencsére :)