Bár, sajnos pontosan nem tudom, de valamikor ilyenkorra (November vége és December eleje) teszem Töfi születését. És én úgy döntöttem, hogy akkor legyen December 1-e :) Így most Töfi 3 éves. Eléggé megnőtt azóta, mióta itt van. Mondhatni nagyfiú lett, kinőtt a lecsípett agyara is. De nem baj, legalább az a férfiassága megvan.

Szóval boldog születésnapot Töfinek, innen is!  Ajándékot most nem kapott, majd karácsonyra :)

Télre felkészülve, bunda megnövesztve, lakás kibélelve, szóval minden megvan, jöhetnek a hidegek! :) Kíváncsi vagyok, mi lesz az első hónál, tavaly is meglepődött, pedig már látott olyat, az az egy biztos, hogy lesz benne futkározás. :)

És egy pár szót a többiekről is:

Sanyinak új hobbija, hogy szétrágja az ülőfáját, már azt is szétrágta, amit eredetileg adta hozzá, pedig az nem egy kis vékony botocska volt. Én meg lassan teljesen lebontom a fűzfát itthon. Most vágtam neki egy vastagabb, hosszabb ülőt középre meg egy csomó kicsit a sarkokba, talán a télre elég lesz. Rosszabb, mint egy hörcsög :)

Baba ketrece is lassan téliesítve lesz, a kis kuckóját már kibéleltem már csak azt kell megoldani, hogy az udvarjába ne verjen majd be a hó/eső.