Ma van Sándor nap, boldog névnapot minden Sándornak, köztük az én Sanyimnak is. 
Mivel a születésnapjára nem nagyon kapott semmit ezért ezt most bepótoltam.

Nem nagyon merek kajával kísérletezni nála, ezért csak a szokásos eledelét kapta meg, ami egy Versele-Laga Parrots Prestige típusú 1 kg-os kiszerelésű magkeverék. Ez ízlett neki a legjobban, de a kereskedésben is ezt ajánlotta a tulaj, aki szintén Nagy Sándor tulajdonos.

Aztán kapott még csőrkoptatót, amit kalciumpótlás céljából adok csak neki, mert Sanyinak ez nagyon kicsi és 1-2 nap alatt elfogy az egész, a csőrét meg tudja koptatni az ülőfájában. :)

Most először vettem neki fürtöskölest, már régóta akartam, mert nagyon ajánlják többen is, de sajnos eddig nem volt a kereskedésben, de úgy látszik miután többször is kerestem náluk végre hozattak. Ez egy Trópus gyártmányú 70 g-os csomag.

A fürtös köles egyébként nem nagy sikert aratott egyenlőre, mert Sanyi még nem nagyon tudja eldönteni, hogy melyik a jobb, megenni vagy szétbontani az egészet és mindenfele elszórni. :)

Tervezem még egy rugós kinti ülőke/játék megvásárlását, de ez valamilyen okok miatt sajnos mindig elmarad. De hamarosan ez is meglesz.